Stylingdag

Castle Stone by StyleXclusief

Mist uw interieur sfeer?

StyleXclusief komt graag bij u op locatie met de Stylingbus. Na een telefonisch intake en enkele foto’s die wij met elkaar uitwisselen, brengen wij exact die items mee die uw interieur versterken. We geven u tips en tricks voor het interieur en zorgen voor een prachtige metamorfose. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer in formatie.

Showroom

Door het realiseren van ons eigen droomproject in Hoogmade begeleiden we nu anderen bij het realiseren van hun woonwensen.

De producten die wij adviseren treft u hier in zijn natuurlijke habitat. Wij vertegenwoordigen onder andere de merken; Gervasoni, Job meubelen, Aura Peeperkorn, Duran, Interior DMF, Keijzer en Co, Hoffz, Sukha, ML fabrics, Lizzo, Dominique kieffer, Sette, Bruder, Designs of the time, Mark Alexander, Prades, Elitis. De showroom veranderd met de seizoenen mee en inspireert keer op keer opnieuw. Ook zijn wij fan van kunstenaar Christiaan Lieverse, die met zijn sfeervolle werken een bijdrage levert aan de stijl die wij willen creëren.

Wij informeren u graag over de verschillende materialen die wij toepassen. Maak gerust een afspraak om ons te bezoeken.

Neem een kijkje in onze showroom

Bouwen of Verbouwen

wassenaar

Wanneer u plan bent om te gaan bouwen of renoveren is het verstandig om zoveel mogelijk inspiratie op te doen. StyleXclusief is er in de eerste plaats voor u, om u te inspireren. In het kennismakingsgesprek bespreken we uw interieurdromen. Dit gesprek is om te ervaren of er een klik is, want, bouwen is vertrouwen. Hierna volgen een aantal fases waarin u zelf beslist waar en wanneer u ons wilt inzetten:

  • Fase 1: StyleXclusief werkt een interieurplan uit. Alle vertrekken worden digitaal ingetekend en ondersteund met sfeerbeelden, kleuren en materialen.
  • Fase 2: StyleXclusief verbreedt de tekenfase met een 3D ontwerp voor keuken- en kasten en werkt een lichtplan uit.
  • Fase 3: StyleXclusief zoekt actief naar bouwmaterialen en geeft begeleiding op de bouwplaats om het eindresultaat te bewaken.
  • Fase 4: StyleXclusief gaat samen met u inkopen. We verzorgen de oplevering van het interieur tot in de kleinste details.