Moderne kwaliteit, klassieke uitstraling

Wij van StyleXclusief vertellen u graag meer over JOB meubelen. Houdt u ook zo van die klassieke sfeer van authentieke meubels? Maar wilt u wel hedendaagse kwaliteit en stevigheid? Dan is JOB Meubelen uw ideale leverancier. StyleXclusief is dé specialist als het gaat om interieurontwerp in de stijl van dit prachtmerk. Tijdloos, sfeervol en indrukwekkend. Wilt u meer weten over onze aanpak, onze designs en onze merken? Lees dan snel verder. Loopt u al enige tijd rond met ideeën voor uw interieur? Geef deze dan vrijblijvend aan via ons online contactformulier. Dan bekijken wij welke elementen van JOB Meubelen wij in uw interieur kunnen plaatsen!

Het idee achter JOB Meubelen

Graag leggen wij u wat meer uit over de werkwijze van JOB Meubelen. Dit bedrijf ontwerpt en produceert haar zitmeubel collectie al sinds 1997. Wat – in het kader van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid – mooi om te weten is, is dat de collectie volledig in Nederland wordt vervaardigd. Het idee achter de ontwerpen komt van weleer. Zo wordt vaak inspiratie gehaald uit klassieke voorbeelden en kenmerken. Dit betekent echter niet dat JOB Meubelen ‘ouderwetse’ meubelstukken creëert. Wij van StyleXclusief noemen ze liever tijdloos. Net zoals onze eigen stijl. Ook al ligt de inspiratiebron misschien in de klassieke tijd, de zitmeubelen van JOB Meubelen zijn verstrakt en uitgepuurd. Hierdoor vormen zij al snel een elegant middelpunt in uw interieur. Omdat ook de afwerking van zeer hoogwaardige kwaliteit is, zal uw nieuwe meubel enorm veel indruk maken. Zowel op u als op uw gasten. Tot slot is het zitcomfort ook subliem. Zo kunt u straks optimaal genieten van uw nieuwe bank of stoel.

De merken waar wij graag mee werken

Zoals gezegd houden wij van indrukwekkende doch tijdloze designs. Stoer doch sfeervol. Om dit te kunnen bewerkstelligen hebben wij contact gezocht met de beste (Nederlandse) merken. De producten van deze merken sluiten perfect op elkaar aan. Zowel qua kleur, stijl als ambiance. Wilt u ook zo’n compleet interieur? Laat het dan door ons ontwerpen. Dan is de kans groot dat wij er, naast JOB Meubelen, elementen in plaatsen van onder andere:

  • Christiaan Lieverse
  • Aura Peeperkorn
  • Castle Stones

JOB Meubelen

Kies ook voor tijdloze kwaliteit

Kortom, wilt u ook een interieur met daarin producten van de beste merken? Kies dan voor StyleXclusief. Wij horen graag uw wensen voor uw nieuwe interieur. Vul ons contactformulier in of bel 023-2302723. Via StyleXclusief heeft u straks ook de mooiste meubelstukken van JOB Meubelen in uw pand staan!