Als een nieuw huis

Wilt u uw pand in Haarlem instappen alsof het een compleet nieuw huis of appartement is? Laat het dan omtoveren door de experts van StyleXclusief. Wij pakken elk onderdeel in uw interieur graag aan. Zo geven wij uw vloer graag een nieuwe look. Bijvoorbeeld met de bijzondere tegels van Castle Stones. Maar wij hangen ook graag de mooiste exclusieve gordijnen op. Wellicht dat een schilderij van Christiaan Lieverse ook nog veel sfeer toe mag voegen. Benieuwd naar wat wij voor u in Haarlem in gedachte hebben? Laat dan vrijblijvend een bericht achter. Dan spreken wij vervolgens graag door wat uw wensen zijn in Haarlem.

Haarlem

Heeft u al een idee over uw nieuwe interieur in Haarlem?

Voordat wij van StyleXclusief uw interieur in Haarlem aanpakken, horen wij graag of u zelf al bepaalde wensen heeft. Dan zoeken wij, naar aanleiding van dat gesprek, de best passende meubelen en woonitems uit. Bijvoorbeeld met het welbekende Aura Peeperkorn. Voorheen hebben we gewerkt met JOB Meubelen, van JOB Collection. Bevalt die trendy betonlook u ook zo? Dan voorzien wij uw muren graag met betonstuc van het merk Beal Mortex. Wij gaan zelfs verder dan enkel uw woonkamer.

Zeker in het geval van een open leefkeuken weten wij de juiste leveranciers te vinden voor exclusieve keukens. Kortom, wij zijn uw complete partner. Van de indeling, het verlichtingsplan en de algehele stijl tot de kleinste woonitems en accessoires. Wij komen graag naar Haarlem om de betreffende ruimte te bekijken!

Wij creëren uw droominterieur in vijf stappen

Misschien lijkt het een hele operatie. Een interieur updaten tot een nieuw, exclusief en tijdloos design. Wij vertellen u graag dat wij slechts vijf fases nodig hebben om uw droominterieur te realiseren. Wenst u een nieuw interieur in Haarlem? Dan bespreken wij eerst uw wensen. Zodra deze bekend zijn, beginnen wij te ontwerpen. Daarna volgen de volgende vijf stappen:

  1. Eerst werken wij het interieurplan uit
  2. Daarna realiseren wij een 3D ontwerp
  3. Vervolgens zoeken wij de bouwmaterialen uit
  4. Dan gaan wij (met u) inkopen doen
  5. Tot slot leveren wij uw droominterieur op

Kies ook voor exclusiviteit

U begrijpt, als u verlangt naar een mooi, indrukwekkend en tijdloos interieur in Haarlem, dan bent u bij StyleXclusief aan het juiste adres. Wij bieden u exclusiviteit. De mooiste producten. En de beste kwaliteit. Laat een berichtje achter en wij nemen snel contact met u op. Voor direct contact kunt u bellen naar 023-2302723. Uw nieuwe droominterieur in Haarlem komt van de specialisten van StyleXclusief!