Nieuwe keuken nodig?

Als u een nieuwe keuken wenst, is het verstandig een kijkje te nemen tussen onze exclusieve keukens. Wij hebben namelijk al diverse keukens mogen realiseren. Wie zijn wij? Wij werken onder de naam StyleXclusief. Wij ontwerpen, leveren en realiseren de mooiste exclusieve interieurs. Ook een nieuwe keuken beschouwen wij als een volwaardig interieur. Droomt u al tijden van een sfeervolle woonkeuken? Die overloopt in uw indrukwekkende woonkamer? Dan zijn wij dé partner om uw droominterieur te verwezenlijken. Bent u geïnteresseerd? Neem dan snel een kijkje in ons portfolio van exclusieve keukens.

Hoe zien uw ideale exclusieve keukens eruit?

Wij van StyleXclusief hebben al diverse projecten mogen verwezenlijken. In de mooiste woningen en gebouwen. Omdat er tegenwoordig vaak gekozen wordt voor open keukens, nemen wij deze met liefde mee in ons interieurontwerp. Heeft u al wel eens zulke keukens gezien? Dan heeft u wellicht ook al een idee naar welk soort keukens uw voorkeur uitgaat. Wilt u er bijvoorbeeld een grote eettafel in hebben staan? Of waardeert u juist meer de charme van een exclusieve gezellige bar? Geef uw wensen aan ons door. Dan vertalen wij deze in een uniek en prachtig ontwerp. Vol met unieke en exclusieve producten. Dat is waar wij als binnenhuisarchitect namelijk voor staan. Geen 13-in-een-dozijn woonitems, maar pure, authentieke spullen. Exclusieve stukken, met een echt verhaal. Ook de door ons samengestelde keukens zijn van exclusieve aard. Maak dus snel een afspraak om uw wensen aan ons door te geven.

Waar wij mee werken

Zoals gezegd willen wij van uw keuken een exclusief pareltje maken. Waar u alleen of samen met uw partner, familieleden of vrienden gezellig kunt kokkerellen. En waar u nog tot in de late uurtjes heerlijke avonden kunt beleven.

Als basis gebruiken wij natuurlijk de beste materialen, de mooiste apparatuur en de fijnste afwerking. Maar een echte woonkeuken gaat pas leven met de mooiste accessoires. Deze halen wij bij de beste merken. Bijvoorbeeld:

  • Hoffz
  • Duran
  • Sukha
  • Interior DMF
  • Aura Peeperkorn

exclusieve keukens

StyleXclusief: voor uw nieuwe keuken

Wat zijn uw wensen en eisen voor uw nieuwe droomkeuken? Wij horen ze graag. Dan vertalen wij deze met plezier in een exclusief ontwerp. Als u verlangt naar een prachtige plek om te koken, te leven en te genieten, dan is StyleXclusief uw ideale partner. Bel voor informatie of een afspraak telefoonnummer 023-2302723. Of vul ons online contactformulier direct in. Dan laten wij u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om exclusieve keukens!