Echte eyecatchers

Een set prachtige gordijnen gelden als ware eyecathers binnen uw interieur. Omdat de gordijnen erg opvallen, bepalen zij voor een groot deel de eerste indruk. Wilt u een echte goede indruk maken op uw bezoek? Kies dan voor indrukwekkende en exclusieve gordijnen. De stoffen die gebruikt worden om ze te realiseren komen van over de hele wereld. Zo weet u zeker dat u een bijzonder product in huis heeft hangen. Exclusief voor u en nergens anders verkrijgbaar: de gordijnen die perfect aansluiten op uw droomkamer. Wij van StyleXclusief weten precies de juiste gordijnen voor uw interieur te vinden. Wij kennen namelijk de beste topmerken met de mooiste producten. Lees snel verder om te lezen hoe wij u op het gebied van exclusieve gordijnen kunnen helpen uw kamer een enorme boost te geven.

Ons portfolio in exclusieve gordijnen

Wij laten u graag zien wat wij zoal hebben gerealiseerd in de wereld van gordijnen. Vrijwel elk interieur dat wij met een heuse make-over mogen verfraaien bevat ook gordijnen. Vaak heeft de eigenaar van het pand in de oude situatie gekozen voor ‘gewone’ gordijnen. Een praktische kleur, een standaard lengte en een alledaags printje. Wij kiezen echter graag voor de wat meer exclusieve varianten. U zult versteld staan welk verschil dit al kan maken. Voor uw hele interieur.

exclusieve gordijnen

Natuurlijk komen uw nieuwe gordijnen nog beter tot hun recht als er ook wat gedaan wordt aan de wand, vloer, meubelen en accessoires. Maar die eerste indruk, die wordt vaak toch echt bepaald door de gordijnen. Heeft u ook behoefte aan zo’n exclusieve variant? Schakel ons dan in. Wij horen graag wat uw wens qua stijl is. Dan zoeken wij daar het perfecte gordijn bij.

Alles exclusief

Zoals gezegd is een exclusief gordijn al een hele goed product om uw interieur mee te verfraaien. Maar wilt u het écht goed aanpakken? Laat ons u dan een ontwerp voor uw gehele interieur maken. Uiteraard valt ons plan binnen uw budget en wordt volledig rekening gehouden met uw wensen en eisen. Wij zorgen er graag voor dat uw exclusieve gordijn nog beter tot z’n recht komt. Onder andere door het te ondersteunen met andere exclusieve woonitems. Deze vinden wij onder andere bij de volgende topmerken:

  • Hoffz, Sukha, ML fabrics, Elitis
  • Duran, Interior DMF, Keijzer en Co
  • Lizzo, Dominique kieffer, Sette, Prades
  • Gervasoni, Job Meubelen, Aura Peeperkorn
  • Bruder, Designs of the time, Mark Alexander

Interesse in ons werk?

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw ruimte in gedachten hebben? Laat uw wensen achter op ons online contactformulier. U mag uw verzoek ook persoonlijk aan ons doorgeven via 023-2302723. Dan maken we graag een afspraak om alles zorgvuldig door te spreken. StyleXclusief voorziet uw ruimte graag van de mooiste, exclusieve gordijnen!