Vloeren

Castle Stone by StyleXclusief

De Castle Stone vloeren zijn ontwikkeld tijdens de bouw van onze boerderij. Inmiddels heeft het product bekendheid gekregen en passen we het in veel van onze projecten toe. De tegels zijn afdrukken van oude bourgondische dallen en waaltjes en worden met de hand geproduceerd in Nederland.

De Castle Stones hebben een unieke uitstraling met een doorleeft karakter in zachte tinten. De tegel is verkrijgbaar in 7 kleuren en 3 formaten:

  • Wildverband van oude dallen met siertegel
  • Wildverband van grote strakke tegels van circa 120 X 90 cm
  • Wildverband van een Oudhollands straatklinkertjeCastle Stones kunnen worden toegepast op vloeren en wanden. Ze zijn tevens geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming.

In onze showroom kunt u op 475M2 vloeroppervlakte verschillende wildverbanden en kleuren komen bewonderen. Wij adviseren u graag.

Beton stuc

Betonstuc is een hoogwaardig pleistermateriaal waarmee je de wanden een strakke en stoere natuursteen- of betonlook uitstraling kunt geven. Door de waterdichte eigenschappen is betonstuc erg geschikt om toegepast te worden als alternatief voor tegelwanden in badkamers en aanrechtbladen voor keukens. Dit product geeft de uitstraling van tadelakt (Marokkaanse sierpleister). Door zijn volledige waterdichtheid is dit product bovendien ideaal voor badkamers, douche ruimtes en of een hamam. Ook wordt deze techniek toegepast om hele sfeervolle, exclusieve keukens te realiseren.

Wij gebruiken hiervoor Beal Mortex passen dit product veel toe in onze projecten en laten dit uitvoeren door een vakspecialist.

verf-materialen

Stoffen

StyleXclusief laat zich graag inspireren door haar verre reizen. Onze stoffencollectie is van internationale allure. We werken uitsluitend met natuurlijke materialen als linnen zijde wol en katoen welke allemaal met aandacht door ons zijn geselecteerd. We hebben een breed scala aan tinten en interessante structuren. Onze stoffen kunnen verwerkt worden op meubels, kussens en exclusieve gordijnen en geven uw interieur de allure die het verdiend.

Verf

Wij maken graag een kleurenplan voor uw interieur

Kleuren kiezen die passend zijn in het interieur is niet altijd even makkelijk. Trends veranderen en er zijn veel verschillende producten te koop. In elk interieur komt een kleur weer anders tot zijn recht door de invloed van lichtinval en bestaande vloeren of meubels. Daarom adviseert StyleXclusief uitsluitend bij u op locatie om de juiste kleur te kiezen in het interieur.