Stoer doch sfeervol

Wij van StyleXclusief brengen graag betonstuc in uw pand aan. Bent u ook zo dol op deze stoere doch sfeervolle betonlook? Dan hebben wij precies die betonstuc waar u naar op zoek bent. Heeft u behoefte aan een heuse make-over van uw interieur? Schakel ons dan in. Wij nemen dan eerst uw wensen zorgvuldig door. Waaronder die waarin u uw interesse in betonlook uit. Wij ontwerpen na dit eerste gesprek een interieurontwerp voor uw woning of gebouw. Hier zal de mooie betonstuc precies in terugkomen zoals u wenst!

Informatie over betonstuc

Graag vertellen wij u wat meer over de betonstuc die wij gebruiken. Deze is van het hoogwaardige merk Beal Mortex. Deze betonstuc is ten eerste enorm waterdicht. Zelfs vanaf 1 mm laagdikte al. Hoe is dit mogelijk, vraagt u zich af? Het komt door de samenstelling. Gewoon stucwerk bestaat vaak uit gips en kalk. Het wordt dan gemengd met water. Onze betonstuc wordt juist gemengd met een speciale hars. Het stucwerk wordt daardoor flexibeler en steviger. Wat ook een erg mooie eigenschap is, is dat het naadloos afgewerkt kan worden. Geen lelijke lijnen dus! Bent u ook geïnteresseerd in deze prachtige betonstuc? Dan is het nog enkel de keuze waarop u het aan wilt laten brengen.

Het kan namelijk aangebracht worden op onder andere:

  • Wanden
  • Vloeren
  • Aanrechtbladen
  • Trappen
  • Meubelen

Het is daarnaast toepasbaar in natte ruimtes.

Betonstuc

onze betonstuc een zeer veelzijdig, onderhoudsvriendelijk en indrukwekkend product. Maak snel een afspraak om uw wensen en onze mogelijkheden door te spreken!

Vergeet ook de accessoires niet

Een mooie betonlook komt pas echt tot z’n recht als het ondersteund wordt door de mooiste accessoires. Bijzondere vazen, schalen, gordijnen en schilderijen bijvoorbeeld. Voor deze producten hoeft u gelukkig ook niet ver te zoeken. Wij van StyleXclusief vinden precies de best passende accessoires voor uw interieur.

Kies voor die makeover

U zult versteld staan welk enorm verschil in uitstraling betonlook uw interieur geeft. Uw ruimte zal direct een stuk sfeervoller en stoerder ogen. Ook horen we vaak dat ruimtes er een stuk ruimer uitzien vanwege dit stucwerk. Heeft u hier ook behoefte naar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch via 023-2302723. Wat u ook kunt doen, is uw wensen invullen op ons online contactformulier. Dan nemen wij vervolgens contact met u op. Wij bespreken dan graag uw wensen door ten aanzien van betonstuc!