Voor de mooiste betonlook

Via StyleXclusief kunt u betonstuc regelen van het topmerk Beal Mortex. Bent u ook zo gecharmeerd van die stoere en indrukwekkende betonlook? Dan is dit het stucwerk waar u naar op zoek bent. Hoe werkt dat proces? U schakelt ons in om uw interieur die welverdiende makeover te geven. U geeft aan dat u de stoere betonlook erg waardeert. Uiteraard is dit ook het moment om andere wensen te openbaren. Wij maken dan, op basis van dit eerste gesprek, een interieurontwerp voor uw woning of pand. Met als uitgangspunt het prachtige stucwerk van Beal Mortex. Lees snel verder om meer over onze aanpak te weten te komen. Ook leggen wij graag uit hoe Beal Mortex werkt.

Meer informatie over Beal Mortex

Wij vertellen u graag meer over het zeer hoogwaardige Beal Mortex. Wij werken namelijk niet voor niets zeer graag met dit merk. StyleXclusief staat voor topkwaliteit. Beal Mortex ook. Zo is het zeer waterdicht. Deze eigenschap draagt dit product zelfs al vanaf 1 mm laagdikte. Dit grote voordeel is te danken aan de samenstelling van het product. Gewoon stucwerk wordt vaak, op basis van gips en kalk, gemengd met water.

Beal Mortex

Beal Mortex echter, wordt gemengd met een speciale hars. Hierdoor ontstaat een sterk en flexibel product. Het kan, mede daardoor, ook direct naadloos worden afgewerkt. Een ander groot voordeel is dat het op vrijwel elke ondergrond kan worden aangebracht. Wanden, vloeren, aanrechtbladen, trappen, meubels, noem maar op. En het is zeer goed toe te passen in zowel droge als natte ruimtes. Omdat het ook nog eens erg onderhoudsvriendelijk is, kunt u jarenlang zorgeloos genieten van deze prachtige betonlook.

Maak het plaatje compleet

Deze prachtige betonlook geeft direct die stoere, industriële sfeer. Maar uw ideale ruimte is pas helemaal compleet met de juiste accessoires. Dat begrijpen wij van als StyleXclusief als geen ander. Daarom houdt ons werk na het aanbrengen van het stucwerk nog niet op. Wij voorzien uw ruimte ook graag nog van de beste accessoires. Deze zijn uiteraard ook afkomstig van de beste merken, zoals:

  • Sette
  • Bruder
  • ML fabrics
  • Designs of the time

Kies ook voor deze look

Kunt u zich al inbeelden hoe uw ruimte er straks uitziet met het prachtige stucwerk van Beal Mortex? Maak dan snel een afspraak met StyleXclusief. U bereikt ons via telefoonnummer <a href=”tel:0232302723″>023-2302723</a>. Of vul ons online contactformulier in. Dan nemen wij contact met u op. Wij voorzien uw muur, wand of meubel graag met stucwerk van topmerk Beal Mortex!