De mooiste meubelen van de beste kwaliteit

Bent u ook zo’n liefhebber van de authentieke meubelen en accessoires van Aura Peeperkorn? Dan maken wij graag kennis met u. Wij zijn StyleXclusief. Wij toveren interieurs om tot tijdloze en sfeervolle gehelen. Vaak passen wij hier elementen van Aura Peeperkorn in. Wilt u meer weten over dit mooie bedrijf? En wat wij voor u kunnen betekenen in het compleet maken van uw interieur? Lees dan snel verder. Of laat uw wens direct achter op ons online contactformulier. Dan zorgen wij dat u straks een indrukwekkend interieur heeft. Met daarin duidelijk wat elementen van Aura Peeperkorn verwerkt uiteraard.

Het begin van Aura Peeperkorn

Graag vertellen wij u wat meer over het ontstaan van Aura Peeperkorn. Al in 1996 begon eigenaresse Michelle van Deurzen met haar eigen groothandel. Toen verkocht ze vanuit daar vooral lampen en lampenkappen. Omdat er een grote doelgroep bleek te zijn voor de authentieke en met liefde gemaakte spullen, groeide haar winkel al snel uit tot Aura Peeperkorn Interieur. Inmiddels kunnen wij prima bij dit bedrijf terecht voor stijlvolle meubelen, antieke werken en exclusieve accessoires. Alles authentiek, met een uniek eigen verhaal.

aura peeperkorn

Heeft u ook interesse in zo’n bijzondere vondsten in uw interieur? Laat ons dan uw interieur (re)stylen. Wij houden rekening met uw liefde voor authentieke, exclusieve producten en vertalen dit door in uw complete interieur. Of u nou van modern, klassiek, landelijk of romantisch houdt. StyleXclusief maakt uw interieur graag perfect passend bij uw wensen.

Andere topmerken

Zoals gezegd weten wij alle afzonderlijke facetten van uw interieur juist die metamorfose te geven, zodat alles naadloos op elkaar aansluit. Eén van de merken die wij hiervoor gebruiken is Aura Peeperkorn. Maar daarnaast werken wij met nog meer leveranciers samen. Zo vindt u bij ons alleen de beste merken met kwalitatief hoogstaande producten. Houdt u van de stijl van Aura Peeperkorn? Dan bevallen de producten van de volgende merken waar wij onder andere mee samenwerken u wellicht ook:

  • Dominique Kieffer
  • Mark Alexander
  • Keijzer en Co
  • Gervasoni
  • Prades

Ook behoefte aan een make-over van uw interieur?

Verlangt u ook naar een interieur met daarin producten van de mooiste merken? Schakel dan StyleXclusief in. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en vertalen deze in uw ideale interieur. Laat uw wensen alvast achter op ons online contactformulier. Of bel naar telefoonnummer 023-2302723. Via StyleXclusief kunt u de mooiste producten van Aura Peeperkorn bemachtigen!